Mikä on seleeni JS?
Mikä on seleeni JS?

Video: Mikä on seleeni JS?

Video: Mikä on seleeni JS?
Video: Лекция JADAM Часть 7. Основная технология основного удобрения. Спросите у природы! 2024, Saattaa
Anonim

Seleeni on loistava työkalu toiminnallisten testiemme automatisoimiseen suosikkikielellämme olevilla verkkosivustoilla ja verkkosovelluksissa. CrossBrowserTestingin avulla voit käyttää Seleeni ja JavaScript suorittaa automaattisia selaintestejä tuhansilla todellisilla mobiili- ja työpöytäselaimilla pilvessä.

Mikä on JavaScriptin käyttö tällä tavalla seleenissä?

Se tarjoaa suoritusmekanismin Javascript kautta Seleeni kuljettaja. Se tarjoaa suoritettavia "executescript"- ja "executeAsyncScript" -menetelmiä JavaScript valitun kehyksen tai ikkunan yhteydessä. Erillistä komentosarjaa ei tarvitse kirjoittaa suoritettavaksi JavaScript selaimessa käyttämällä Seleeni WebDriver-skripti.

Lisäksi tukeeko seleeni JavaScriptiä? JavaScriptExecutor on käyttöliittymä, joka auttaa suorittamaan JavaScript kautta Seleeni Web-ajuri. JavaScriptExecutor tarjoaa kaksi menetelmää "executescript" ja "executeAsyncScript" suoritettavaksi javascript valitulla ikkunalla tai nykyisellä sivulla.

Mikä on vastaavasti seleeni WebDriver JS?

WebDriverJs on virallinen javascript-toteutus seleeni . Se käyttää Seleeniä Json-wire-protokolla vuorovaikutukseen selaimen kanssa seleeni java tekee. Sen on kirjoittanut seleeni kaverit. Muut työkalut, kuten astelevy, riippuu WebdriverJs olla vuorovaikutuksessa selaimen kanssa.

Mikä on seleeniverkon tarkoitus?

Seleeniverkko on työkalu, jota käytetään yhdessä Seleeni RC suorittaa testejä eri koneilla eri selaimilla rinnakkain. Toisin sanoen useiden testien suorittaminen samanaikaisesti eri koneilla, joissa on eri selaimet ja käyttöjärjestelmät.

Suositeltava: