Tarvitsenko Windows Defenderin?
Tarvitsenko Windows Defenderin?

Video: Tarvitsenko Windows Defenderin?

Video: Tarvitsenko Windows Defenderin?
Video: Как установить Windows 11 по сети 2024, Huhtikuu
Anonim

V: Sinä tarve he molemmat. Windows Defender , joka tulee ilmaiseksi mukana Windows 7 ja Vista, ja se on ladattavissa XP-käyttäjille, on erittäin hyvä vakoiluohjelmien torjuntaohjelma, mutta se ei tarjoa virustorjuntaa. Ja sinä tarve molemmilla suojatasoilla.

Tarvitsetko siis Windows Defenderin, jos sinulla on virustorjunta?

Sinä älä tarve molemmat päällä sinun järjestelmä. Sinä vain tarve yksi virustorjunta sovellus. Riippumatta siitä, mikä kolmas osapuoli (eli ei Microsoft) virustorjunta sovellus sinä valitse se tahtoa aina kääntyä Windows Defender pois konfliktien estämiseksi.

Samoin, onko Windows Defender tarpeeksi hyvä 2019? AV-testi puolestaan sijoittui Windows Defender huipputuotteeksi kesäkuussa 2019 virustorjuntaryhmätesti. Suosituimmista virustentorjuntavirastoista Puolustaja teki kolme kolmesta. Useat testitulokset tekevät asian siitä Windows Defender On tarpeeksi hyvä suojaamaan tietokonettasi viruksilta ja haittaohjelmilta.

Tarvitsenko tässä McAfeeta, jos minulla on Windows Defender?

Se on sinusta kiinni, voit käyttää Windows Defender Haittaohjelmien torjunta, Windows Palomuuri tai käyttö McAfee Haittaohjelmien torjunta ja McAfee Palomuuri. Mutta jos haluat käyttää Windows Defender , sinä omistaa täyden suojan ja voit poistaa kokonaan McAfee.

Onko minulla Windows Defender?

Tarkistaaksesi onko Windows Defender on jo asennettu tietokoneellesi: 1. Napsauta Käynnistä ja valitse sitten Kaikki ohjelmat. Jos tietokoneesi on käynnissä Windows XP etkä näe Windows Defender luettelosta, voit ladata ohjelman maksutta.

Suositeltava: