Sisällysluettelo:

Kumpi Otterbox on parempi commuter vai symmetria?
Kumpi Otterbox on parempi commuter vai symmetria?

Video: Kumpi Otterbox on parempi commuter vai symmetria?

Video: Kumpi Otterbox on parempi commuter vai symmetria?
Video: Какую клавиатуру iPad Pro купить в 2020 году? [Обзор и сравнение] 2024, Huhtikuu
Anonim

The Otterboxin symmetria on kunnollinen kotelo. Kotelon takaosa on kuitenkin melko liukas, joten se liukuu hieman enemmän kuin Otterbox Commuter . Lisäksi kulmat ovat liukkaat, mikä tarkoittaa, että on suurempi mahdollisuus, että kotelo putoaa kädestäsi. Näin ollen se on hyvä tapaus virkamiehelle.

Kumpi on siis parempi OtterBox Defender vai Commuter?

Mitä tulee kokoon, Puolustaja on paljon paksumpi ja pidempi. Se on kestävämpi kotelo, joka on tehty raskaammille puhelimen käyttäjille, jotka tarvitsevat enemmän suojaa. The Työmatkalainen on näiden kahden kevyt kotelo, ja se on myös vähemmän tilaa vievä ja invasiivinen. Se ei ole avaruussika ja mahtuu helpommin taskuihin, olipa kyseessä sitten farkut tai kukkaro.

Samoin, suojaako OtterBox-symmetria? Se ei ole kovin iso ja siinä on paljon suojaa . Ilmeisesti Symmetria linjaa ei ole luokiteltu Defender-linjaksi, mutta Symmetria lineoffers"Slim Suojaus ". Symmetria Sarja on ohut suojaava iPhone X -kuori, joka tekee tavallisesta ainutlaatuisen.

Samoin kysytään, mikä OtterBox on eniten suojaava?

Paras kokonaisuutena: OtterBox CommuterSeries OtterBox Commuter Series on sen työhevonen OtterBox tapausten kokoonpano. Se tarjoaa mukavan tasapainon suojaa ja hyvännäköinen ja toimii yleensä useiden puhelimien kanssa.

Mikä OtterBox on paras iPhone XS:lle?

Parhaat Otterbox-kotelot iPhone XS:lle

  • Otterbox Defender.
  • Otterbox Defender Pro.
  • Otterboxin symmetria.
  • Otterbox Traction.

Suositeltava: